2012-12-03 08:20:16• hírek • x

Humor és kampány Szatmár megyében

A Szatmár megyei magyarság nem fog lehajtott fejjel járni - jelentette ki Pataki Csaba szenátorjelölt az RMDSZ által szervezett hétvégi eseményeken. A Showder Klub ismert humoristáit, Bálint Ferencet és Tóth Szabolcsot, azaz a Szomszédnéni Produkciós Irodát nagy várakozással fogadták a hétvégi Szatmár megyei fellépéseiken.

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség jóvoltából Szárazberken, Pusztadarócon, Darán, Vetésen, Óváriban, Adorjánban és Túrterebesen lépett fel a humorista-duó . A fellépőket elkísérték az RMDSZ parlamenti választásokon induló jelöltjei is. Kereskényi Gábor képviselőjelölt és Pataki Csaba szenátorjelölt a helyiekkel együtt szórakozott az ügyes poénokon.

A fellépéseket megelőzően röviden köszöntötték a a szórakozni összegyűlt lakosokat. Kereskényi Gábor felhívta a figyelmet arra, hogy olyan periódusban élünk, amely sorsdöntő választás elé állítja most a Szatmár megyei magyarságot. A nacionalista felhangok megerősödtek, az elmúlt húsz év alatt kiharcolt jogainkat veszélyeztetjük, ha nem élünk helyesen december 9-én a választás lehetőségével. Szárazberken kihangsúlyozta: Minden ami huszonhárom év alatt megvalósult, az RMDSZ-nek köszönhető éppen ezért minden olyan szavazat, ami nem az RMDSZ-re megy, elveszett szavazat. Most a képviseletünkről van szó, ezért fontos, hogy mindenki elmenjen szavazni."

Pataki Csaba szenátorjelölt többször is kiemelte, hogy a december 9-i választás vízválasztó közösségünk számára. Utalva a románság körében elmúlt hetekben felerősödött nacionalista hangulatra, kiemelte: „Egy nemzet akkor pusztítja el magát, ha történelmét nem ismeri, jelenében csavarog és jövőjében nem bízik, éppen ezért kérem, bízzanak az RMDSZ csapatában. Nem azt kell nézni, aki a zászlót viszi, hanem a zászlót. A megyeszékhely vezetősége be nem váltott ígéretekkel eteti az embereket. Én arra kérek mindenkit, ne higgyenek a felelőtlen ígéreteknek, hanem abban higgyenek, amit az RMDSZ huszonhárom éven át tett a magyar közösségekért. A Szatmár megyei magyarság nem fog lehajtott fejjel járni."

Pusztadaróc, Kampány

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: